Winkelwagen (0)

Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 – KZ/Keukensale.com 1

Deze zaterdag de strijd tegen KZ. Waar in de uitwedstrijden Dalto 1 niet was opgewassen tegen dit team was de vraag hoe Dalto zich zou revancheren ten opzichten van de slechte wedstrijd van vorige week tegen KVA.

Eerst was het de beurt aan Dalto 2. Na de 17-17 in de uitwedstrijd was het deze wedstrijd helaas niet opgewassen tegen KZ  De eindstand 11-13. Het hoogtepunt van deze wedstrijd was, al ben ik niet geheel objectief, de terugkeer van Lotte. Zij kan nu hopelijk de lange blessureperiode achter zich laten en weer wekelijks haar kunnen vertonen.

Hierna was het de beurt aan Dalto 1.

Begin van de week had er een goed gesprek binnen de groep plaatsgevonden waarbij de neuzen weer de juiste richting op werden gezet. Dat was deze wedstrijd zeker terug te zien. Na de snelle 0-1 wist Rene de 1-1 op het bord te krijgen waarna KZ, middels een vrije worp en een stip, uitliep naar 1-3. Vrije worpen zouden we deze middag overigens meer te zien krijgen. Bij Dalto was de agressiviteit terug en in vergelijking met vorige week, wilde het team er alles aan doen om de vieze smaak van die wedstrijd weg te spoelen.

Het spel van KZ werd door Dalto ontregeld wat erin resulteerde dat het vizier bij hen niet op scherp stond. Ook Dalto had moeite de korf te vinden waardoor er een magere ruststand van 3-7 genoteerd kon worden.

Na rust wist Fleur al snel na het beginsignaal de 4-7 er in te leggen waarna er een fase kwam waarin Dalto steeds iets dichterbij kwam, maar de echte aansluiting net niet wist te krijgen doordat KZ mee bleef scoren. Fenna wist nog, na ingebracht te worden voor Enza, direct een stip te verzilveren maar helaas werd de wedstrijd afgesloten met een 10-15 verlies.

We zagen vandaag een team dat bereid was om de bekende mouwen op te stropen. Dit geeft zeker hoop om volgende week, bij de voorlopig laatste veldwedstrijd, de derde plek te gaan behouden zodat rechtstreekse degradatie is afgewend.

Doelpuntenmakers: Thijs 3x, Fleur 2x, Quinty Stahli 1x, Enza 1x, Fenna 1x, Rene 1x, Gideon 1x.

Komende zaterdag heeft het team zeker de support nodig dus komt allen:

12.30 uur Dalto/WebsiteToday 3 – LDODK/Rinsma Modeplein 2
14.00 uur Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2 – Fiks 2
15.30 uur Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 – Fiks 1.

Locatie: Sportpark De Woerd te Driebergen.

Pieter

Foto’s: Hans Bömer

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes