Winkelwagen (0)

Nieuwbouw Clubhuis Dalto

[av_hr class=’invisible’ height=’8′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Dalto, vlag in top

[av_hr class=’invisible’ height=’8′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Woensdag 11 januari 2017

De laatste stap wordt gezet. Gisteren is gestart met de werkzaamheden voor de fietsenstalling.

[av_gallery ids=’14475,14474′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Zaterdag 10 december 2016

Wietse maakte zaterdag onderstaande foto.

Sloop oude Daltokantine


 

Donderdag 8 december

Onze trap, een behoorlijke hindernis als je hoogtevrees hebt én knap lastig als je na een gezellig feestje moest zien beneden te komen, is nu ook afgevoerd.


 

Woensdag 7 december

Ook de laatste muur is afgeknabbeld, gesloopt, in puin.


 

5 en 6 december 2016

De trap staat er nog, de toegangsdeuren staan open, maar daarachter alleen puin. Morgenvroeg gaat ook de laatste muur plat. Daarna moet het puin worden afgevoerd en de fundering worden verwijderd. Ook dat is nog een aardige klus.

[av_gallery ids=’13587,13588,13589,13590,13591,13592,13593,13594,13595,13586′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ custom_class=”]


 

3 december 2016

En ook op zaterdag ging het sloopwerk door.

[av_gallery ids=’13400,13402,13401,13403,13399′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

2 december 2016

Wel gek hoor, dat oude trouwe clubhuis te zien afbrokkelen. Heel veel uren met ontzettend veel plezier en soms ook in mineur doorgebracht, feestjes, feesten, kampioenschappen, degradaties, wel geselecteerden feliciteren, net niet geselecteerden proberen te troosten, schminken voor vertrek naar Groningen voor die fantastische wedstrijd tegen PKC én voor de wedstrijden in Ahoy.
Nog een paar dagen dan hebben we alleen de foto’s nog…

[av_gallery ids=’13363,13364,13365,13362,13384,13386,13385,13387,13388,13383′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ custom_class=”]


1 december 2016

Vandaag zijn de voorbereidingen voor de sloop gestart. De kleedkamers waren al gestript. Nu zijn hekken en containers in diverse formaten geplaatst. Struiken worden verwijderd en morgen in alle vroegte gaat de beuk er in.

Wil je nog een laatste blik werpen op onze oude kantine, wacht dan niet te lang. De slopers zagen er behoorlijk enthousiast uit. Kun je niet komen kijken naar het einde van weer een mooie episode in onze clubgeschiedenis, dan kun je altijd hier de plaatjes nog bekijken.

20161201-Sloop-oude-Daltokantine-001


 

19 oktober 2016

De nieuwbouw is klaar, de sloop van onze oude Kletskorf gaat binnenkort beginnen. Ook daarvan kunt u op de hoogte blijven via de foto’s op deze pagina.

De banner met snelkoppeling naar de actiepagina ‘Bouwen aan de toekomst‘ is verwijderd van de voorpagina. De berichten over de acties voor de nieuwbouw, de link naar deze pagina met foto’s over de nieuwbouw en ook naar de pagina met foto’s van de opening, vind je terug bij Clubinfo / Historie Dalto en korfbal.

20161015, Clubhuis Dalto


 

Dinsdag 4 t/m woensdag 12 oktober

Geen hink-stap-sprongen meer om het clubhuis binnen te komen. Het straatwerk rondom het clubhuis is klaar, inclusief de oprit zodat nu eindelijk ook bezoekers met een rolstoel, rollator of kinderwagen zonder halsbrekende toeren naar binnen kunnen.

[av_gallery ids=’11667,11668,11669,11670,11671,11672,11626,11666′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Maandag 26 t/m woensdag 28 september

De graafwerkzaamheden zijn vrijwel afgerond. Op de parkeerplaats ligt de boel nog een paar meter open, op ons veld is het graafwerk bijna klaar.

[av_gallery ids=’11257,11258,11250,11251,11252,11253,11256,11254,11255′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ custom_class=”]


Maandag 26 september

Nog een paar nachtjes slapen en dan . . .
een drankje in de nieuwe accommodatie, de officiële opening op 15 oktober en een sleutelplan.

Eind deze week is het zover! We gaan de nieuwe accommodatie in gebruik nemen. Vanaf donderdag 29 september kunnen we dus daar naar het toilet, koffie drinken, een biertje pakken en tosti’s eten. Met enige improvisatie kunnen we daar ook douchen: de kleedkamerinrichting is er nog niet, maar er is warm stromend water en we zullen tafels neerzetten, zodat de eerste paar kleedkamers wel gebruikt kunnen worden. Het meubilair is nog niet zoals het hoort, maar ook dat gaat de komende weken goed komen.

Vanaf maandag 3 oktober gaat ook BSO Dol fijn gebruik maken van de nieuwe accommodatie. Zij zijn er op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag.

Deze week gaan we nog een paar zaken organiseren: het schoonmaken, inruimen en zorgen dat de juiste mensen over de juiste sleutels beschikken. Wil je helpen poetsen, dan graag een berichtje naar Ingrid Tiemersma via ptiemersma@hotmail.com . Heb je vragen over de sleutels, stuur dan even een berichtje naar secretaris@dalto.nl of 06-30 842 478.

Natuurlijk komt er ook een officiële opening, we zijn nu druk bezig met de voorbereidingen. We hebben gekozen voor de laatste zaterdag op het veld: Reserveer zaterdag 15 oktober (vanaf einde middag) dus alvast in je agenda. Nadere informatie over de invulling volgt uiteraard. Op deze dag is in elk geval de rommelmarkt.

Hartelijke groet,
Nicolette van Wijk

Dalto officiele opening

 


 

Vrijdag 23 september

Verhuizing van het materiaal, werkzaamheden Stedin, afvoer materiaalcontainers

Stedin is begonnen met de voorbereidingen voor de aansluitingen gas/water/elektra/kpn. Daarvoor moesten de containers verplaatst worden en tevens hebben we daar nu afscheid van moeten nemen.

Zeker komende week zitten we een aantal dagen in de rotzooi, weer met opgebroken tegelwerk. Zelfs de parkeerplaats moet overhoop gehaald worden.

Als alle aansluitingen er zijn, zal ook het straatwerk gedaan worden, pas dan kunnen we volledig gebruik maken van ons fraaie complex. Maar ook de fietsen zullen nog een betere plek krijgen dan dat ze ooit hebben gehad, kortom er is toch nog veel te doen.

Update en foto’s: Wietse

[av_gallery ids=’11124,11125,11126,11127′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Woensdag 21 september

Nog even geduld, nog heel even

Dalto-clubhuis-nieuwbouw-061


 

Dinsdag 16 augustus

Nog even geduld – part II

Gisteren hebben we opnieuw samen met de aannemer gekeken in onze nieuwe accommodatie. De vochtproblemen lijken grotendeels verholpen en we zijn weer een stap verder. De komende weken kunnen we aan de slag in de kantine, de keuken en de voorraad-/bergruimte. De keuken wordt deze week geplaatst en het eerste deel van de bar staat. Ook in de inrichting zijn de eerste stappen gezet, zoals jullie kunnen zien aan de fantastisch opgeknapte tafels. Met name op het gebied van elektra zijn er nog de nodige problemen. Niet alles is weggewerkt en getest.

20160806-Klusdag-001

Problemen veldverlichting en beschikbaarheid kleedruimtes

Helaas werkt de veldverlichting nog niet optimaal. Op dit moment is er alleen bij veld 2 (het grote veld) goede verlichting. Houd hier dus rekening mee. Voor de oefenwedstrijden hoeft dit geen probleem te zijn, maar voor de trainingen kan dit lastig zijn. Er wordt hard gewerkt om te zorgen dat dit snel opgelost wordt. We hebben op dit moment twee oude kleedkamers tot onze beschikking, de beide dameskleedkamers. We zullen proberen ook een herenkleedkamer (gasten) vrij te maken, zodat omkleden en douchen mogelijk blijft.

We zijn er nog niet helemaal… in de week van 29 augustus komen de bouwers terug om ook de openstaande zaken aan te pakken. Als vereniging draaien we weer op volle toeren, zoals ook afgelopen zaterdag duidelijk werd. Er wordt volop getraind en gespeeld. In overleg met de kantinecommissie gaan we bekijken hoe we het beste kunnen inspelen op deze situatie, zodat we verzekerd blijven van ons drankje en ons hapje. En natuurlijk gaan we gewoon door, maar hier en daar is het nog even improviseren.

Wordt vervolgd….

Nicolette van Wijk


 

Maandag 15 augustus

De bar wordt geplaatst

Hoewel de kantine nog niet is opgeleverd, mochten de barbouwers toch van start gaan.

[av_gallery ids=’10255,10253,10254′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Donderdag 4 augustus

Nog even geduld

De afgelopen weken is met man en macht gewerkt aan de nieuwe accommodatie en het resultaat mag er zijn. De oplevering zou op 3 augustus plaatsvinden, een dikke maand eerder dan verwacht. Afgelopen week liepen we echter tegen vochtproblemen aan. Met een externe adviseur en de aannemer hebben we gekeken naar oplossingen en consequenties. De oplevering hebben we noodgedwongen doorgeschoven naar 15 augustus. Tot en met de oplevering op de 15e kan en mag niemand het gebouw in! We rekenen hierin op jullie medewerking.

Met de oplevering op 15 augustus zijn we nog steeds binnen de oorspronkelijke planning. Toch is het wel een tegenvaller, aangezien we op 13 augustus de eerste activiteiten hebben gepland. Deze gaan natuurlijk gewoon door, we zullen wat moeten improviseren. Desondanks veel plezier gewenst op 13 augustus, laat dit de pret niet drukken. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in de komende weken.

Nicolette van Wijk

[av_gallery ids=’10106,10103,10104,10105,10109,10108′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Maandag 25 juli

Een donatie voor de accommodatie, zelf graven en de laatste loodjes…

De bouwactiviteiten zijn in de afgelopen weken gestaag doorgegaan en het wordt mooi! De aannemer is bezig met de laatste klussen en de laatste week. Dan kunnen wij zelf aan de slag met de bar, het terras, etc.

Hier komt ook de nodige zelfwerkzaamheid bij kijken. Dat is mooi, want zo besparen we geld. Jullie hebben al kunnen lezen dat ‘’we’’ (een aantal enthousiaste en betrokken Dalto-ers) zelf de bar hebben weggehaald uit Hoenderdaal. In de afgelopen weken hebben enkele stoere mannen ook het nodige graafwerk zelf gedaan. Alles helpt in onze huidige financiële situatie.

Voor wat betreft de obligaties liggen we op schema, hopelijk gaan we het seizoen starten met enkele mooie acties en…. We hebben weer een donatie ontvangen!

Dalto 4 (team afgelopen seizoen en nieuwe leden komend seizoen) heeft met elkaar een mooi bedrag beschikbaar gesteld voor de nieuwe accommodatie.

De komende weken gaan we kijken hoe en wanneer we de inrichting en de verhuizing kunnen organiseren. Half augustus is misschien nog iets te snel, maar wie weet…

Hartelijke groet,
Nicolette van Wijk
Secretaris Dalto

[av_gallery ids=’10041,10038,10039,10040′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Vrijdag 24 juni

Nieuwe stap in de realisatie van de accommodatie: Pannenbier!

Afgelopen vrijdag heeft de aannemer het hoogste punt van de nieuwbouw bereikt en dus was het tijd voor pannenbier!

Een delegatie van zowel het stichtings- als ook het verenigingsbestuur was aanwezig om de betrokken, timmermannen, loodgieters, metselaars, dakdekkers en overige vaklieden te bedanken voor de bijdrage die ze tot op heden hebben geleverd aan de realisatie van het nieuwe clubhuis.
Henny Haalboom zorgde tijdens het bedankje, dat werd uitgesproken door Wim Heijbroek voor een vers getapt biertje en een warme snack!

Bij het bereiken van het hoogste punt, horen ook twee vlaggen in top. Sinds afgelopen vrijdag pronken dan ook de vlaggen van aannemer Peter Peters en Dalto op de nieuwbouw!

In de komende weken is nog een hoop werk te verzetten, maar zoals het er nu naar uitziet is de opleverdatum van 1 augustus haalbaar! Vanaf dat moment kunnen we aan de slag met de inrichting, keuken, bar en het terras!

Ben

[av_gallery ids=’9903,9904,9902′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Donderdag 23 juni

Tijdens de rondleiding, in de pauze van de algemene ledenvergadering, kon een kijkje worden genomen in de kantine, keuken, voorraadruimte, bestuurskamer, verzorgingsruimte, kleedkamers, toiletten en de opslagruimte voor het materiaal. Terwijl de glaszetters de eerste ramen geplaatste hebben, is ook de tegelzetter al begonnen.

[av_gallery ids=’9818,9819,9820,9821,9816,9817′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

maandag 20 juni

De kozijnen zijn geplaatst.

[av_gallery ids=’9798,9799′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

donderdag 2 juni

De contouren worden steeds beter zichtbaar. De buitenmuren worden opgemetseld, de binten voor de bovenzijde zijn geplaatst.

[av_gallery ids=’9149,9147,9148′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

donderdag 26 mei

Jos nam zijn kraantje mee en kwam persoonlijk het dak dicht maken.

[av_gallery ids=’8820,8822,8821,8819′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Zondag 14 mei

Nieuwe foto’s van Wietse, afgelopen week gemaakt.

[av_gallery ids=’8389,8390,8388′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Dinsdag 19 april

Opnieuw een aantal foto’s van Wietse van de bouwwerkzaamheden.

[av_gallery ids=’7803,7804,7805,7806,7807,7808,7802′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Dinsdag 5 april

Wietse Oele stuurde deze foto’s met de opmerking: “Stevig fundament onder een goede toekomst.”

[av_gallery ids=’7168,7167′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Zaterdag 2 april

[av_gallery ids=’7151,7147,7148,7146′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Dinsdag 29 maart

[av_gallery ids=’7149,7150′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]


 

Maandag 14 maart 2016

We gaan beginnen!

Na een langdurig proces met veel geduld, veel gepuzzel, veel afstemming en vooral heel veel praten, gaat het dan toch echt beginnen: de bouw van onze nieuwe accommodatie. Vandaag is gestart met de eerste voorbereidende werkzaamheden.

Als alles volgens plan verloopt, zal de nieuwe kantine in september klaar zijn. Voor die tijd moet er natuurlijk nog het nodige gebeuren. Eind deze week begin volgende week volgt een bestuurstaal met alle informatie.

Hartelijke groet,
Nicolette van Wijk
Secretaris Dalto

[av_gallery ids=’6242,6243,6244,6245,6246,6247′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes