Winkelwagen (0)

Bericht gemist? De Dalto Livestream crew zoekt jou!

Al 10 jaar worden de wedstrijden van de Dalto selectie live online uitgezonden. Er is heel wat gebeurd sinds de eerste livestream in 2013 met één camera en één laptop. We verzorgen inmiddels een hele gave live registratie met een studio programma, voorbeschouwing, analyse in de rust en nabeschouwing. Interviews met trainers, live statistieken in beeld. Naast de reguliere thuiswedstrijden van de selectie verzorgen we ook de komende jaren de live-registratie van het NK Veld (zie ook: https://dalto.nl/livestreamteam-dalto-in-het-ad/), we helpen mee bij de Korfbal Challenge en bij de zaalfinale in Ahoy en we doen nog wel eens een livestream buiten de deur bij andere sporten, kerkdiensten en uitvaarten.

We hebben een crew van ruim 20 vrijwilligers die elke thuiswedstrijd de uitzending verzorgen. Omdat er een paar mensen hebben aangegeven een stapje terug te willen doen zijn we voor komend seizoen op zoek naar een regisseur, een herhalingen persoon een audio technicus en cameramensen. We zijn met een ervaren team dat zorgt voor begeleiding, opleiding en inwerken.

We hebben in de loop der tijd een mooi verzameling apparatuur opgebouwd. We werken met VMIX regie software op een computer waar menig gamer jaloers op is, we hebben 5 camera’s die de wedstrijd registreren en nog een aantal in de studio. Als je een technisch hart hebt kan je je naar hartenlust uitleven in onze livestream setup. Affiniteit met techniek, computers en aanverwante apparatuur maakt meedoen in de livestreamcrew makkelijk, maar is niet noodzakelijk. Ook achter de camera kan je zonder ervaring beginnen, je krijgt goede instructie en begeleiding van ervaren mensen.

Mocht je interesse hebben, kom dan vooral kijken op de fandag op zaterdag 28 oktober. Dat is traditiegetrouw onze testdag waarin we alles aansluiten, testen en vanaf 14.00 uur de oefenwedstrijden van Dalto 2 en daarna 1 uitzenden. Daar kan je direct in de keuken kijken en zelf dingen uitproberen. Je kunt ook contact opnemen met Paul van de Griendt (paul@vandegriendt.nl) of Carel Wielinga (c.wielinga@wielinga.eu)

Paul

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Livestreams Dalto/Klaverblad Verzekeringen (B1-C1-A3-4-3-8-6)

2 likes

Bericht gemist? De Dalto Livestream crew zoekt jou!

8 likes

Livestreamteam Dalto in het AD

0 likes