Winkelwagen (0)

Kampioenen!

Dalto-kampioenen

20230617 Kampioensfoto Dalto 8

Ook Dalto 8 kampioen

Een jaarlijks kampioenschap van Dalto 8 begint zo langzamerhand een gewoonte te worden. Na een kampioenschap in de najaarscompetitie was de tweede plaats in de zaal wellicht teleurstellend. Maar de studenten van Hebbes waren echt duidelijk beter en werden in de zaal de terechte kampioenen.

In de voorjaarscompetitie was alles echter weer bij het oude. Afgelopen maandag werd in wellicht de beste wedstrijd van het seizoen het kampioenschap in de voorlaatste wedstrijd al veilig gesteld. De afsluitwedstrijd afgelopen zaterdag was zeker niet onze beste wedstrijd en kon helaas niet in winst worden omgezet en werd gebruikt om Bregje en Monique uit te zwaaien.

Tot volgend seizoen
coach Ronald

Gefeliciteerd namens Dalto!


20230617 Kampioensfoto Dalto E3

Topseizoen Dalto E3 eindigt ook met kampioenschap op het veld

Eén wedstrijd voor het einde is onze E3 vorige week zaterdag kampioen geworden.
Na een knap kampioenschap in de zaal is het ze nu ook gelukt om op het veld kampioen te worden.
De 21-8 overwinning bij OVVO in Maarssen onderstreepte de overmacht van de E3 in deze competitie.

Onder leiding van trainers Eva en Julian hebben onze dames en heren het afgelopen jaar veel geleerd en vooral plezier gehad met elkaar.

Wij zijn trots op onze toppers.

Namens de ouders van de E3
Erwin Visee

Gefeliciteerd namens Dalto!

 

 


 

Dalto E1 Kampioen
Een laatste zinderende wedstrijd in Zeist

20230617 Dalto E1 Kampioen

De E1 is kampioen geworden, met nog één wedstrijd te gaan kon de aankomende tegenstander RDZ nog aan een gelijk aantal punten komen. Daarmee was de E1 voor de laatste wedstrijd eigenlijk al kampioen. Maar de spelers van Dalto waren er duidelijk op gebrand om als enige koploper het veldseizoen af te sluiten!

De uitwedstrijd tegen RDZ werd sportief aangevangen met een fietstocht naar Zeist. RDZ kwam aangemoedigd door veel thuissupporters snel aan de leiding en na het eerste kwart was de stand 4-1 Door de coach van Dalto werden nog wat tips meegegeven waardoor Dalto meer tegenstand wist te bieden –> ruststand 5 -4. In het derde kwart gingen de ploegen gelijk met elkaar op. Ook de supporters van Dalto moedigden uitbundig aan en hadden de fietsen van Dalto al met geel – zwarte linten versierd. Er was duidelijk alle vertrouwen in een goede afloop van onze E1!

In het vierde kwart startte RDZ wederom scherp en met nog circa vijf minuten te gaan stond RDZ met 7-5  voor.  Maar de laatste minuten waren niet alleen spannend maar hadden ook veel doelpunten in petto. Dalto wist goed met de spanning om te gaan en kwam sterk terug: de eerste keer dat Dalto op voorsprong kwam in deze wedstrijd:  7-8. Nog was het niet gedaan RDZ maakte snel gelijk 8-8. De doelpunten bleven aan twee kanten vallen maar op 9-9 maakte RDZ in de laatste minuut het winnende doelpunt! Na het laatste fluitsignaal werd de overwinning uitbundig gevierd.

Na de wedstrijd was er uiteraard taart, medailles voor spelers en de succescoaches Nicole en Zonne. De zaterdag werd afgesloten met een heus kampioenfeest bij Elin waar lekker gezwommen werd na het eten van pannenkoeken.

Hiermee komt niet alleen het seizoen ten einde maar was het direct de afsluiting voor de spelers in de E-lijn. Benieuwd welke stappen en kampioenschappen ze in de D zullen maken!

Joost

Gefeliciteerd namens Dalto!

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes