Winkelwagen (0)

Ben’s Blog: verkorte versie van een hoop ontwikkelingen

Ben's blog - Dalto

Jullie hebben het kunnen lezen in de diverse media en op onze eigen website. De Landelijke Eenheid heeft negatief antwoord gehad op de vraag of er mogelijkheden lagen om, onder andere, op onze velden te bouwen. We houden de vinger aan de pols, want het zou kunnen dat er een vervolgvraag zou kunnen komen. Vooralsnog gaan we samen met de SoKD door met het ontwikkelen van onze accommodatie. Zo worden deze maand en dus ruim voor de start van de veldcompetitie de velden gerenoveerd. Dit is een tijdelijke oplossing. Wat wil zeggen dat we met de gemeente ook praten over het vernieuwen en splitsen van veld 2 in twee nieuwe korfbalvelden met de moderne afmeting.

Tijdens de laatste ALV hebben we officieel afscheid genomen van Marion Bosga als bestuurslid. Inmiddels kunnen we melden dat Joost Grootenhaar meeloopt in het bestuur. We zullen Joost voordragen tijdens de ALV in juni als nieuw bestuurslid. We zijn blij dat Joost als oud-korfbalspeler, bestaand sponsor en ouder van.. wil toetreden tot het bestuur. Joost zal zichzelf binnenkort uitgebreider voorstellen via deze website.

Joost gaat in het bestuur aan de slag met beleid en communicatie. Communicatie en ledenwerving zijn twee speerpunten in het nieuwe beleidsplan. Dat betekent ook dat er twee nieuwe commissies (zijn) ontstaan, welke inmiddels al aan de slag zijn met het operationaliseren van het beleid. Klasse!

Diverse teams hebben de play-offs in zicht of hebben zich inmiddels geplaatst voor de play-offs, zo ook Dalto 1. Op de achtergrond wordt er door de D-side, KL-crew, staf en vele anderen gewerkt aan de voorbereiding van deze wedstrijden: busvervoer, ticketing, sfeeracties, etc.

Dalto 1 kwalificeerde zich officieus door de thuiswedstrijd te winnen van HKC. Inmiddels zit er ook een gewonnen wedstrijd, uit tegen DeetosSnel tussen dit schrijven en plaatsing. Toch wil ik de thuiswedstrijd tegen HKC nog even aanhalen. Dit was een avondje Dalto zoals we het graag zien: veel publiek op de tribunes (ook oude gezichten terug van weggeweest), passie en beleving op het veld, winst voor Dalto en daarna een geslaagde avond in ons clubhuis tijdens een ouderwets zaterdagavond café. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er nog een aantal van dit soort avonden aankomen.

De kijkcijfers liegen er weer niet om en wekelijks worden we landelijk geroemd door de kwaliteit van de livestream die we leveren: meerdere camera’s, professionele regie, studioprogramma met analisten, etc. Genieten!

Tijdens de jaarlijkse avond van de Vrienden van Dalto, waar de bestedingen bekend werden gemaakt, zijn er weer de nodige investeringen ten goede van de vereniging, leden en accommodatie gekomen. Eenieder die Dalto via deze weg ondersteunt, dank je wel!

Vóór Covid hebben we het bid van het NK Veldkorfbal gewonnen. Nadat we vorig jaar een eerste pilot hebben gedraaid over twee dagen kunnen we mededelen dat op zaterdag 24 juni 2023 de eerste officiële editie plaats gaat vinden op ons mooie sportpark. Voor de organisatie zijn we op zoek naar heel veel handjes voor veelal afgebakende klussen. Wil je meehelpen? Meld je dan bij Rosemarie: penningmeester@dalto.nl

De week is doormidden en we leven alweer toe naar de mooiste dag van de week. Tot zaterdag!

Ben Mansvelder
Voorzitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Ben’s blog: een korte update!

9 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog: verkorte versie van een hoop ontwikkelingen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: bij Dalto kun je altijd sporten, altijd!

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #9 “Kort” bijpraten

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #8: Bijpraten over zaken die spelen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #7: Terug van weg geweest

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #6

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #5

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #4

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #3

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #2

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #1

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: “Winnen op alle vlakken.”

0 likes