Winkelwagen (0)

12 likes

Blog van de voorzitter

Voorpret. We mochten weer. De tweede editie in Driebergen, als we de coronavariant niet meetellen. Het NK-veldkorfbal, in het hartje van het land en dit jaar met maar liefst vijf wedstrijden. Rosemarie stond weer voor de troepen en de voorpret, met twee jaar ervaring rijker, begon. Hennie Haalboom, u kent hem wel, onze “kantinebaas” werd geรฏnterviewd door Stan voor de krant. De livestreammannen hadden weer nieuwe dingen bedacht en die drone van vorig jaar gingen we nu nog maar eens evenaren. Zin in!

Zelf mocht ik afgelopen vrijdag naar de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk in Leipzig. Daarbij gingen mijn gedachten letterlijk van links naar rechts, want ik mocht de oranje zee in Duitsland ervaren, maar moest noodgedwongen de finale van de D op de stream bekijken. 229. Dat is niet de snelheid waarmee ik terug koerste naar Driebergen, maar het aantal vrijwilligers waar ik dag in, dag uit zo trots op ben en die ook zo’n dag als zaterdag tot een ultiem succes maken. En tijdens het NK niet alleen vrijwilligers van onze eigen club, maar ook, en ik hoop dat ik niemand vergeet, van onder andere: Blauw Wit, TOP, KCC en PKC!

Die wedstrijd van de D1, je weet wel :D(e) 1steย van Nederland, werd gewonnen door die helden. Ik ben zo trots op: Lotte, Tygo, Noore, Daniel, Quinn, Stijn, Emma, Lucas, Renske, Boris, Anna Lou, Guus, Rosanne, Jesper, Ellen en Adriaan! Eerder dit jaar vond ik jullie al de beste, na de verloren finale tegen CKV Nieuwerkerk, maar nu zijn jullie ook echt de beste!ย ย Via deze weg ook de felicitaties aan de overige kampioenen: Fortuna, TOP, PKC en DVO!

Al die ploegen werden kampioen in het korfbalhart van Nederland, thuis bij Dalto. En dat toont eens te meer aan wat de toegevoegde waarde is van onze vereniging en van onze schitterende accommodatie. We vierden met zijn allen een feestje voor elke (bezoekende) vereniging!

Ik wil dit moment ook nog maar eens aangrijpen om onze fantastische sponsoren te bedanken. Naast Klaverblad Verzekeringen zijn dit er inmiddels bijna 100. 100 sponsoren die ons helpen om onze club te laten zien, OOK op zo’n dag als zaterdag, maar ook in het dagelijkse bestaan van onze vereniging. Door hen kunnen we de contributie op niveau houden, leden wervende activiteiten organiseren en lopen we er met zijn allen zo netjes bij. Binnenkort komen we met de sponsorcommissie bij jullie terug om de volgende stap qua sponsoring toe te lichten! Kun je niet wachten en wil je onderdeel uitmaken van deze hechte sponsorgroep heb ik 1 tip: BEL PETER VD BERG! ๐Ÿ˜. Kan wel zijn dat je daarna personeel aan moet nemen, want Dalto levert je werk op ๐Ÿ˜.

De dag van vandaag: opruimen, nagenieten, berichtjes met complimenten beantwoorden, maar ook vierhonderd keer de beelden terugkijken. Conclusie: mijn weekend ging in 72 uur van oranje zee naar geel-zwarte trots! DANK! DANK! DANK!

Minder spectaculair, maar fijn als je erbij kunt zijn:ย Donderdag 27 juni ALVย in ons mooie clubhuis. Je weet wel het korfbalhart van Nederland, waarbij we een bijzondere verrassing voor onze D-side in petto hebben!

Geel-zwarte groet,
Ben Mansvelder
Voorzitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Blog van de voorzitter

12 likes

Zaterdag is de mooiste dag van de week

13 likes

Benโ€™s blog: een korte update!

9 likes

Dalto, Ben's blog
Benโ€™s Blog: verkorte versie van een hoop ontwikkelingen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Benโ€™s blog: bij Dalto kun je altijd sporten, altijd!

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #9 “Kort” bijpraten

0 likes

Dalto, Ben's blog
Benโ€™s Blog #8: Bijpraten over zaken die spelen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Benโ€™s Blog #7: Terug van weg geweest

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #6

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #5

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #4

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #3

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #2

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #1

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: “Winnen op alle vlakken.”

0 likes