Winkelwagen (0)

Zaterdag is de mooiste dag van de week

“Zaterdag is de mooiste dag van de week”, zo zongen Acda en de Munnik, maar zo voel ik het oprecht. Als ik op zaterdagochtend wakker wordt staat de oudste al klaar in zijn korfbaloutfit, haartjes in de gel en klaar om met zijn vriendjes en vriendinnetjes plezier te maken in het veld. En door plezier komen prestaties! Na afloop van een leuke wedstrijd stroomt de zaal vol met Kangoeroes: kinderen van (oud-)leden, neefjes, nichtjes en heel veel andere Driebergenaren die onze mooie club weten te vinden! De dag wordt gevuld met wedstrijden door de hele verenigingen en met heel veel belangen en heel veel appjes van: sponsoren (‘ons team kan kampioen worden toch?’), teammanagers (‘kunnen we shirtjes bestellen voor het NK, kunnen we de kleedkamerdeuren aanpassen voor de play-off, etc. Etc.), staf en spelers die druk zijn met heel veel energie om alweer naar buiten te gaan en zich voor te bereiden op het seizoen 2024/2025! Zaterdag is genieten!

D1, C1, B1!
Dat de Dalto jeugdopleiding weer tot de één van de besten van Nederland behoort is echt genieten. Drie aaneensluitende jaarlagen plaatsen zich voor de play-offs/NK’s om het Nederlands kampioenschap. Trotse kids, trotse trainers, trotse ouders, trotse sponsoren en een hele trotse voorzitter! Laten we volle bak achter deze teams gaan staan en ze aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen! Houd Dalto.nl in de gaten voor de laatste informatie -> Als we gaan dan gaan we met zijn allen! Het is nog steeds zaterdag :).

Alle teams volgen…
Helaas kan ik niet alles live zien of via livestream, maar elke zaterdag sluit ik af met een rondje langs de velden door Sportlink, van de jongste jeugd tot en met de senioren. En dan valt me het volgende op: Dalto 4 is kampioen geworden door DVO 4 met ruime cijfers te verslaan, ook Dalto 5 is kampioen geworden, de talenten van de A1 komen 1 punt tekort voor de play-offs, maar supergoed gedaan! Volgend jaar zitten we erbij! En verder: B2 kampioen en de D4 kampioen!

Ook horende bij zaterdag
Op de achtergrond en ook horend bij de zaterdag zijn de operationele zaken welke we met zijn ALLEN doen om de vereniging te laten groeien en floreren: scheidsrechters, scheidsrechtercoaches, jurytafels, rijouders, kantinediensten, KL-crew, trainers, teammanagers en nog heel veel meer! Een dank aan jullie allemaal, want ook jullie maken van zaterdag de mooiste dag van de week en dat niet alleen voor mij, maar voor iedereen in geel en zwart!

Uiteraard werken we als bestuur op de achtergrond door op een aantal dossiers: uitbreiding zaaluren (bouw eigen hal), herinrichting sportpark (veld 2), aanstellen van een commercieel manager, etc. etc. Waarover later meer :).

Ik wens jullie een heel mooi laatste stuk van de zondag, want die is bijna net zo mooi als zaterdag. als je nadenkt over al die momenten die op zaterdag de revue passeren.

Forza Dalto

Ben Mansvelder
Voorzitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaterdag is de mooiste dag van de week

13 likes

Ben’s blog: een korte update!

9 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog: verkorte versie van een hoop ontwikkelingen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: bij Dalto kun je altijd sporten, altijd!

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #9 “Kort” bijpraten

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #8: Bijpraten over zaken die spelen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #7: Terug van weg geweest

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #6

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #5

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #4

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #3

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #2

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #1

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: “Winnen op alle vlakken.”

0 likes