Winkelwagen (0)

Blog van de voorzitter #2

Ben's blog - Dalto

We mochten/mogen weer!

Genieten van de kleinste jeugd met de meest creatieve spelletjes bedacht door trainsters Lotte, Michelle en Benthe, het glimlachen van de spelers en trainers van het speciaal korfbal, koffie met liefde gemaakt door onze bardames, hamburgers op het nieuwe terras, echte wedstrijden, mooie resultaten en een gezellig en veilig sportpark de Woerd! Oftewel: we mochten weer! Genieten toch?

Corona maatregelen

Genieten is het zeker! Vergeet alleen niet dat er op de achtergrond enorm veel werk is verzet door vrijwilligers om deze eerste echte korfbaldag weer mogelijk te maken. Ik wil dan ook een enorme shout-out doen naar al deze vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt.

Heel veel van de maatregelen waren zichtbaar voor jullie: registratie van bezoek, maximaal 250 mensen op het sportpark, verplichte looproutes, protocollen, bespreektenten en aangepast gebruik van de Horeca. Volgens mij hebben we niks aan het toeval overgelaten en konden we veilig genieten! Noodzaak is wel om blijvend scherp te blijven op de ontwikkelingen omtrent Covid-19 en dit ook weer te vertalen naar adequate toepassingen voor Dalto. Een oproep aan jullie om: mee te denken en jezelf te melden als je, je ergens niet goed bij voelt!

Korfbal League, scenario’s voor afwikkeling competitie en een videoplatform

De Korfbal League gaat bijna van start, maar op dit moment is het nog onduidelijk of we met publiek kunnen spelen en hoeveel mensen dit dan zijn. We zijn daarin afhankelijk van de veiligheidsregio en de gemeente voor lokale bepalingen en hebben contact met het KNKV over landelijke bepalingen, maar ook over hoe om te gaan met een tussentijdse beëindiging van de competities (mocht dit gebeuren), promotie/degradatie, maar bijvoorbeeld ook over bepalingen rondom de wedstrijden van de rest van de vereniging. Daarnaast zijn we met Hoenderdaal aan het kijken naar de scenario’s voor bezetting, horeca, etc. En wederom niet alleen voor wedstrijden in de KL, maar ook voor de overige wedstrijden.

Als voorzitters van de Korfbal League zitten we niet stil en wachten we de scenario’s niet af. Samen met het KNKV en productiebedrijf Eyecons zijn we op dit moment aan het kijken of we alle wedstrijden kunnen aanbieden op één platform. Over twee weken staat een gesprek gepland om hier meer inhoud aan te geven. Het is in ieder geval duidelijk dat we geen wedstrijd hoeven te missen!

Je merkt dat dit soort digitale ontwikkelingen, mede door Corona, in een sneltreinvaart plaatsvinden. En leuk om te zien dat dit niet alleen landelijk zo is, maar dat ook Dalto weer verrast. We komen met een echte talkshow! Gemaakt door Dalto, voor Dalto, maar ook zeker voor korfballend Nederland. Dalto Inside is het voorbeschouwende programma waar we samen met de collegaclub en aan de hand van vaste rubrieken gaan voorbeschouwen op de wedstrijd! Uniek en heel bijzonder dat we dit als vereniging voor elkaar krijgen. Met de komst van dit soort nieuwe initiatieven ontstaan er ook nieuwe sponsormogelijkheden.

Een nieuwe voorzitter…

Die sponsormogelijkheden pakt onze sponsorcommissie met beide handen aan. De sponsorcommissie is op volledige oorlogssterkte (Peter T, Peter vd B en Timo) en heeft sinds deze week ook een nieuwe voorzitter in de persoon van Hans Donkervoort. Hans neemt het stokje van ondergetekende over en maakt de commissie klaar voor een volgende stap!

In de volgende update zal ik wat dieper ingaan op de ontwikkelingen in en rondom de TC en de acties met betrekking tot ledenwerving.

Aankomende week mogen we weer 🙂 Zie jullie dan!

Kom naar ons toe, denk mee en bouw samen met ons aan onze vereniging.

Ben Mansvelder
Voorzitter Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaterdag is de mooiste dag van de week

13 likes

Ben’s blog: een korte update!

9 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog: verkorte versie van een hoop ontwikkelingen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: bij Dalto kun je altijd sporten, altijd!

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #9 “Kort” bijpraten

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #8: Bijpraten over zaken die spelen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #7: Terug van weg geweest

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #6

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #5

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #4

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #3

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #2

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #1

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: “Winnen op alle vlakken.”

0 likes