Winkelwagen (0)

Ben’s blog: “Winnen op alle vlakken.”

Ben's blog - Dalto

Wageningen thuis, verlies. Hoe krijg je de koppen dezelfde kant op in een week dat je weer thuis speelt, maar dan tegen DeetosSnel? Typisch overigens dat de competitieplanner bij de KNKV heeft gedacht dat twee keer thuis en twee keer uit een verrijking zou zijn van de competitie. Ik denk dat we mogen stellen dat de we de koppen dezelfde kant op hebben gezien in een sfeervolle korfbalvoorstelling.

Persoonlijk vond ik Dalto op meerdere vlakken goed presteren afgelopen zaterdag. Te beginnen met de crew. Een heel erg groot compliment voor Peter en de zijnen, want wat zag die hal er strak uit! Als ik dan zo de foto’s terugkijk van Marco Spelten ben ik echt heel erg trots op ons eigen stadion. Een stadion dat met sfeer werd gevuld door een fanatieke D-side, welke de juiste mensen op het juiste moment toezong. Wederom complimenten! Mijn gasten heb ik vol trots onze livestreamoperatie laten zien. Wat groeien we ook weer op dat vlak! Als we dan vervolgens ook nog een Dalto 1 en 2 vol energie zien gaan dan maakt we dat echt heel trots. Afgelopen zaterdag hebben we met recht aan klantenbinding gedaan! Goed gevulde hal, goed bekeken livestream, een nieuwe fysio in de hal!

Weet je waar we op zaterdag echt aan klantenbinding doen? In de ochtend.. om 10:00 uur.. Daar achter die flexibele wand, in het derde zaaldeel. Daar hebben we met Lotte Esmeijer, Bente Rodenburg en Michelle vd Wilt drie toppers die de Kangoeroes nieuw leven inblazen, gevolgd door de groep van het speciaal korfbal, helden zijn het. Mooi om dan ook te zien dat juist die Kangoeroes, G-korfballers en de F-jeugd Dalto 1 begeleiden bij opkomst. De cirkel is rond, maar die cirkel mag nog veel groter. Ken je kids in de jongste jeugd: vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, laat ze dan vooral kennis maken met onze fantastische vereniging! Iedereen is welkom, ongeacht het niveau en leeftijd, van jongste leden tot en met de topselectie. Wij winnen op elk vlak.

Diezelfde competitieplanner als beschreven in alinea 1 dacht ook dat het leuk was om de eerste wedstrijd na de “korfbal challenge break” ook weer tegen DeetosSnel in te plannen. 11/1 staat die wedstrijd gepland. Gaan we met zijn allen die kant op? Ja toch? Want als we gaan dan gaan we met ….  Er volgt een behoeftevraag op de website. Bij voldoende animo gaan we een bus regelen.

Via deze weg wil ik jullie hele fijne dagen wensen en een sportief en vooral gezond 2020. Om nog maar eens af te sluiten met een goed initiatief, vergeet je niet aan te melden voor de nieuwjaarslunch op 5/1 met aansluitende borrel!

Ben

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaterdag is de mooiste dag van de week

13 likes

Ben’s blog: een korte update!

9 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog: verkorte versie van een hoop ontwikkelingen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: bij Dalto kun je altijd sporten, altijd!

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #9 “Kort” bijpraten

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #8: Bijpraten over zaken die spelen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #7: Terug van weg geweest

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #6

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #5

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #4

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #3

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #2

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #1

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: “Winnen op alle vlakken.”

0 likes