Winkelwagen (0)

0 likes

Ben’s blog: bij Dalto kun je altijd sporten, altijd!

Ben's blog - Dalto

In tijden van hoge energieprijzen en hoge inflatie wordt het eens te meer duidelijk dat kunnen sporten, niet geheel vanzelfsprekend is. Triest heel triest, want als bestuur willen we juist dat iedereen moet kunnen sporten en onderdeel moet kunnen zijn van onze vereniging. Vandaar ook dit bericht.

Sinterklaas
Een aantal weken terug bezocht de Goedheiligman de vereniging en daarbij bracht hij voor elke speler uit de jongste jeugdteams een cadeau mee. Een initiatief welke we als bestuur hebben ondersteund door de Sint financieel te helpen. Ons kwam namelijk ter ore dat Sinterklaas niet in elk huishouden gevierd kon worden. Je snapt, dat konden wij niet zomaar laten gebeuren en bracht ons ook tot dit bericht.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Al jaren werkt Dalto samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen tot tenminste 18 jaar kan sporten bij onze mooie club. Ook als je de financiën niet hebt voor contributie of trainingskleding. Wil je hier gebruik van maken OF ken je iemand die dit kan gebruiken, weet dus dat je bij Dalto terecht kan. Meer informatie vind je hier.

Contributie
Er bestaat ook een volwassenfonds voor Sport & Cultuur, maar daar is de gemeente Utrechtse Heuvelrug nog niet bij aangesloten. Zolang die samenwerking er niet is, willen wij als Dalto daar een rol in spelen. Ten tijde van de lopende aanvraag bij de gemeente willen we je vragen om je te melden bij het bestuur, wanneer je problemen hebt met het betalen van je contributie. We denken graag met je mee!

Die contributie proberen we zo lang als mogelijk vast te stellen op de huidige bedragen. Daarnaast kijken we hoe we zoveel mogelijk product toevoegen aan die contributie. Zo hebben we de afgelopen jaren het kledingfonds ingericht en kunnen alle teams twee keer trainen per week. Dit is enkel en alleen mogelijk door de trouwe sponsoren van de vereniging, waaronder en in het bijzonder onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen.

Taboe, schaamte, ongemak
We beseffen dat het wellicht ongemakkelijk is om je te melden, maar ga ervan uit dat je niet de enige bent! We staan er als bestuur voor om iedereen te laten genieten van onze mooie vereniging: op het veld, tijdens het Sinterklaasfeest of andere feesten die worden georganiseerd door de AC, JC EN op de D-side wanneer we met zijn allen ons vlaggenschip aanmoedigen. Jij hoort erbij!

Heb je vragen over dit onderwerp, meld je dan bij één van ondergetekenden. Je kunt hierover ook contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

Namens het bestuur

Rosemarie Wielinga (penningmeester) & Ben Mansvelder (voorzitter)

Gerelateerde nieuwsberichten

Blog van de voorzitter

12 likes

Zaterdag is de mooiste dag van de week

13 likes

Ben’s blog: een korte update!

9 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog: verkorte versie van een hoop ontwikkelingen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: bij Dalto kun je altijd sporten, altijd!

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #9 “Kort” bijpraten

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #8: Bijpraten over zaken die spelen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #7: Terug van weg geweest

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #6

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #5

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #4

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #3

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #2

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #1

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: “Winnen op alle vlakken.”

0 likes