Winkelwagen (0)

Blog van de voorzitter #1

Ben's blog - Dalto

Zo vlak voor de vakantieperiode, nu we net weer allemaal een beetje op gang zijn bij Dalto, een kleine update vanuit het bestuur. Mijn voornemen is om dit regelmatig te doen, zodat jullie blijvend op de hoogte zijn van wat er speelt.

ALV

Tijdens de afgelopen ALV zijn jullie geïnformeerd over de wisselingen in het bestuur. Zo heeft Marion de rol van vicevoorzitter overgenomen en hebben we met Anke een nieuw, maar ook ervaren kracht toegevoegd aan het bestuur. Via deze weg wil ik Douwe nogmaals hartelijk danken voor alle inspanningen die hij heeft verricht voor onze vereniging. Goed om te zien dat Douwe nog zeker een aantal maanden betrokken blijft als adviseur om zo de overgang naar Anke zo soepel als mogelijk te laten verlopen.

Impact van Corona

Op de ALV is er ook gesproken over de impact van Corona op de vereniging en de stichting. De financiële impact op de vereniging is voor de lopende begroting nihil, maar de onzekerheid over de eventuele tweede golf van Corona betekent ook een uitdaging op de begroting voor 2021.

Sponsoring

Waar geen risico zit is de sponsorportefeuille van Dalto. We hebben veelvuldig contact met sponsoren en met een aantal van hen praten we ook over verlenging. Dit heeft er onder andere mee te maken dat jullie, ook in tijden van crisis, bij deze sponsoren zijn blijven kopen! Blijf dat doen! Steun onze lokale ondernemers en de sponsoren van Dalto! Ik kan het niet genoeg benadrukken, want zij zijn degene die onze sport betaalbaar houden en er bijvoorbeeld voor zorgen dat onze contributie al jaren op hetzelfde niveau blijft. Sterker nog, dat er zaken, zoals iedereen hetzelfde shirt, kunnen worden toegevoegd aan de bestaande bijdrage!

Eén van die betrokken sponsors is Klaverblad Verzekeringen. Klaverblad is hartstikke enthousiast over onze samenwerking en heeft gevraagd hoe ze Dalto nog verder kunnen ondersteunen. Dat heeft geresulteerd in een extra financiële bijdrage, zodat wij in tijden van Corona: de zomer open kunnen blijven en we budget beschikbaar hebben voor het opzetten van een nieuwe campagne rondom ledenwerving.

Ledenwerving

Het jaarlijks terugkerende schoolkorfbaltoernooi is voor Dalto altijd een uniek moment om kinderen in de basisschoolleeftijd kennis te laten maken. Helaas hebben we door Corona dit unieke moment gemist en dat is direct te zien in de aanmelding van het aantal leden. Er is dus behoefte aan nieuwe initiatieven om nog meer mensen kennis te laten maken met onze vereniging. Daarom zit er een groep betrokken leden uit alle geledingen bij elkaar op 4 augustus, om nieuwe initiatieven te ontplooien en uit te werken. Benthe zal de aftrap van deze avond verzorgen met een toelichting op het onderzoek wat ze heeft gedaan voor Dalto en de belangrijkste aanbevelingen! Wil je meedoen? Meld je gerust bij Marion!

Hervatten van de competitie

Dalto 1 en 2 mogen straks uitkomen in de Korfbal League. Het mooiste podium van Nederland. Barry en zijn staf zijn druk in voorbereiding om de selectie klaar te stomen om Dalto te houden op het niveau waarop we thuishoren. Daarbij kunnen ze jou hulp nog gebruiken. Wil jij iets betekenen voor de selectie in welke vorm dan ook, meld je dan bij Jesper Oele.

Hoe die Korfbal League er straks uit gaat zien is de vraag. Kunnen we ons team live aanmoedigen in onze thuishaven Hoenderdaal? Hoeveel mensen mogen dan naar binnen? Hebben alle clubs een livestream en hoe zal de definitieve p/d regeling eruitzien? We zullen jullie hierover blijven informeren, want ontwikkelingen volgen elkaar op in rasse schreden. We zijn daarom continu in overleg met gemeente, KNKV en andere betrokken stakeholders.

Voordat we gaan beginnen in de zaal, maken we ons op voor het veld. Ik hoop dat ik jullie daar allemaal weer mag gaan zien na deze zomerperiode!

Verenigen

Los van de competitie en het spelletje is Dalto de club waar je ook bij wil horen voor de sociale contacten. En die missen we nu allemaal! Het is dan ook mooi om te zien dat we waar mogelijk dit sociale contact weer opzoeken om bij elkaar te komen en dan ook nog eens de vereniging of individuele leden te helpen. Doe dit bewust en met oog voor elkaar en voor elkaars gezondheid!

Ik wens jullie een hele fijne zomer en hoop jullie na een korfballuwe periode weer te zien. Mochten jullie in de tussentijd vragen, opmerkingen en/of suggesties hebben meld je vooral bij het bestuur. Wij zitten niet stil en staan voor je klaar.

Kom naar ons toe, denk mee en bouw samen aan onze vereniging.

Ben Mansvelder

Voorzitter Dalto/Klaverblad Verzekeringen

 

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaterdag is de mooiste dag van de week

13 likes

Ben’s blog: een korte update!

9 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog: verkorte versie van een hoop ontwikkelingen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: bij Dalto kun je altijd sporten, altijd!

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #9 “Kort” bijpraten

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #8: Bijpraten over zaken die spelen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #7: Terug van weg geweest

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #6

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #5

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #4

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #3

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #2

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #1

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: “Winnen op alle vlakken.”

0 likes