Winkelwagen (0)

Ben’s Blog #8: Bijpraten over zaken die spelen

Ben's blog - Dalto

Wie heeft het nog over Corona? Bijna niemand meer! Maar wat een impact heeft het gehad op de vereniging. We hebben de finale gehaald van Corona maar ook letterlijk, niet binnen de lijnen, maar wel daar omheen.

Met trots liep ik zaterdag in Ahoy rond, want waar je ook keek was iemand van onze vereniging actief in de organisatie van de finale: juryvoorzitter, tijdwaarneming, camera, geluid, als projectleider van het evenement, etc. etc. Ondanks dat we daar zelf niet stonden met onze A1 en het 1e team had de finale daadwerkelijk een geel-zwart randje! Hulde aan onze vrijwilligers!

Landelijke Eenheid

Jullie hebben het vanuit de zijlijn meegekregen, maar we hebben na Corona als bestuur een nieuw dossier op tafel gekregen, namelijk het principeverzoek van de Landelijke Eenheid om op ons sportpark De Woerd uit te breiden en zodoende de complete Landelijke Eenheid naar Driebergen te halen. Op 30 maart ontvingen we een brief om in gesprek te treden met de LE over mogelijkheden. Daaropvolgend hebben we gelijk het standpunt ingenomen, ook op Dalto.nl, dat Dalto een vereniging is, die speelt binnen de dorpskern Driebergen.

Inmiddels hebben er een aantal overleggen plaatsgevonden, waarvan één inventariserend met de Landelijke Eenheid en één met alle bespelers/ gebruikers van De Woerd, zowel cultuur als ook sport. Dat laatste overleg gaan we maandelijks vervolgen met als doel om informatie en kennis met elkaar te delen. De eerstvolgende informatiebijeenkomst staat gepland op 25/4 en is bedoeld voor de bewoners van omliggende wijken, maar zowel afgevaardigden van het stichting- als ook verenigingsbestuur zullen daar aanwezig zijn als toehoorders. Mocht je vragen hebben over het proces, meld je dan, zoals eerder gemeld bij ondergetekende of bij Carel Wielinga namens de SoKD.

Beleidsplan

In de afgelopen periode zijn jullie al dan niet actief bestookt om mee te denken met de eerste stappen naar het nieuw te vormen beleidsplan. Na een evaluatie van de twee meest recente beleidsplannen, een goede interactieve sessie met de leden, hebben Heidi en ondergetekende namens het bestuur een vervolgstap gezet en verbinden we die uitkomsten aan het eerder verzette werk van de TC: “Wie is de Daltoer?”. Er komen als we dit werk op elkaar leggen, misschien niet hele verrassende, maar wel logische zaken naar boven, zoals investeren in de eigen jeugd, professionaliseren van ledenwerving en behoud, maar ook de PR en communicatie waarop we meer moeten inzetten. De vervolgstap wordt nu achter de, spreekwoordelijke, schermen gedaan, maar zullen snel weer de interactie met jullie opzoeken!

Vacatures in het bestuur en commissies

We merken dat we tijdens Corona een flinke tol hebben moeten betalen en we VEEL hebben gevraagd van jullie als leden en vrijwilligers. Telkens maar weer de energie opbrengen om binnen alle geldende maatregelen je club te helpen…. Gelukkig en daar begon ik deze blog mee, zien we elkaar weer steeds meer, krijgen we weer energie van onze sport en zijn we bereid om meer te doen. Nu hebben we een aantal elementaire posities binnen de vereniging waar we jullie voor nodig hebben! Voor een aantal van deze functies hebben we mensen actief benaderd, maar meld je gerust, bijvoorbeeld vanavond als we jullie bedanken voor weer een jaar van inzet met een heerlijk buffet en aansluitende pubquiz!

Tot vanavond!

Ben Mansvelder
Voorzitter Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaterdag is de mooiste dag van de week

13 likes

Ben’s blog: een korte update!

9 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog: verkorte versie van een hoop ontwikkelingen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: bij Dalto kun je altijd sporten, altijd!

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #9 “Kort” bijpraten

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #8: Bijpraten over zaken die spelen

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s Blog #7: Terug van weg geweest

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #6

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #5

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #4

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #3

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #2

0 likes

Dalto, Ben's blog
Blog van de voorzitter #1

0 likes

Dalto, Ben's blog
Ben’s blog: “Winnen op alle vlakken.”

0 likes