Winkelwagen (0)

15 likes

Geheim

Een publiek geheim is dat ik op een kinderloze zaterdagavond regelmatig het fietsje pak van Soesterberg naar de hel van Hoenderdaal in Driebergen-City. Uiteraard voor een wedstrijdje korfballeague II. Op de heenweg klok ik toch regelmatig onder de 26 minuten, niet gek met mijn roestige, piepende en krakende papa-fiets met kinderzitje.

Op de terugweg toch vaak vreemd genoeg 38 minuten. Na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek is dit ook ten gevolge (natuurlijk) van het klimaatprobleem. Te veel CO2 uitstoot in de lucht, en de stand van een volle maan zorgen ervoor dat de aarde omstreeks twaalf uurΒ ’s nachts een opwaartse helling maakt.

Waardoor ik regelmatig een stijgingspercentage van rond de 13 tot 14% ervaar en wordt blootgesteld aan enorme G-krachten. Kennelijk werken deze ook door op het humeur van mijn vrouw, dus ik ga het onderzoek uitbreiden naar het effect na twee uur ’s nachts.

Maar treur niet lieve mensen, ik blijf daardoor wel fit en ben natuurlijk al in voorbereiding en training voor het exclusieve Hemelvaartstoernooi. Waar ik kan verklappen dat de selectie van ‘Only Fans’ in het geheim al aan het trainen is op een nog geheimere locatie. Maar een primeurtje! (Geheim) waarschijnlijk binnenkort ook te volgen via Viaplay.

Wat een ook een geheim is, maar minder publiek bekend. Is dat ik eigenlijk slecht tegen mijn verlies kan. Helemaal als het Dalto 1 betreft. De stand van de maanΒ πŸŒ™Β heeft kennelijk ook effect op de selectie dit jaar, het is het allemaal net niet. Ik heb begrepen dat de ‘Moon Sisters’ ook al zijn ingeroepen. Maar we kunnen concluderen dat het niet het seizoen is waar we op hadden gehoopt. Zelfs Joost ‘Wattelicous’ kon het tij niet keren met zijn opgedane voodoo praktijklessen in de jungle van Tanzania. Kortom ik blokkeer dan ook een beetje, ik wil er dan niet te veel over schrijven of over praten en ben als een kleine jongen aan het mokken. ‘Het is niet eerlijk dat ik dit jaar niet naar de PKC-hal kan!’ Waarna mijn moeder vaak de telefoon ophangt en mij een middelvinger-icoontje appt.

Maar ja, we moeten blijven dromen en een mooie droom is als een goed geheim. Het is een beetje spannend en je gelooft het bijna niet, maar stiekem hoop je dat het uitkomt. Onze jeugd bijvoorbeeld gaan misschien wel onze sportieve dromen waarmaken, ze zijn nu nog als een goed bewaard geheim.

De C1 bijvoorbeeld die dendert als goed geoliede machine naar het kampioenschap van Nederland. Maar ook onze D1 doet ook nog een gooi naar de kwartfinale. Onze B1 doet weer knap mee in de top en wellicht ook nog succesvol. Maar je moet geheimen natuurlijk niet aan iedereen doorvertellen, dus fluister het maar voorlopig. Dan is het verassingseffect groter. We komen er weer aan!Β Laten we zorgen voor een vloedgolf van support! Aan de stand van de maan en aan het klimaatprobleem kan het niet liggen!

Kus,
AvdP

Gerelateerde nieuwsberichten

Boere protesten

20 likes

Zero Points

13 likes

The Passion

14 likes

Droogschieten

6 likes

Geheim

15 likes

Droogschieten

5 likes

Pepijn Keppel is wat ons land na 10 jaar Rutte voortbrengt

16 likes

De tovenaar van de D1

15 likes

Leven als God in Frankrijk

4 likes

Zij gelooft in mij!

4 likes